Областният управител свика среща относно проекта за Околовръстно шосе и направи инспекция на реконструкцията на Асеновградско шосе

Има реални шансове реконструкцията на Асеновградско шосе да завърши предсрочно още в рамките на тази година. Това стана ясна на днешната среща, която се състоя по инициатива областния управител Здравко Димитров с шефа на АПИ Дончо Атанасов, собственика на фирма „ИСА – 2000“ изпълнител на Асеновградско шосе Юлиан Инджов, зам.-областния управител Петър Петров, проектанти и архитекти.

Повече

Портал за предоставяне на административни услуги на Областна администрация Пловдив

От 01.07.2017г. Областна администрация Пловдив предоставя възможност за заявяване  всички услуги на граждани бизнес и институции чрез уеб базирана платформа.  Електроните услуги на Областна администрация Пловдив дават дистанционен достъп на гражданите до всички  административни услуги, които биха получили на място.  Е-услугите на Областна администрация спестяват време, усилия и средства, тъй като, гражданите не трябва да ни посещават за да ги ползват. Електронните услуги са събрани в Портал за предоставяне на административни услуги на Областна администрация Пловдив-http://www.pd.government.bg раздел Администрация/Електронни услуги/Портал за Е-услуги.

Повече