Здравко Димитров: Да бъдем умерени оптимисти за големите инфраструктурни проекти

„Трябва да бъдем умерени оптимисти за Обходните пътища на Пловдив, тъй като в движение излизат доста проблеми, които се опитваме да решаваме заедно с архитекти, инженери и експерти“.

Повече

Грамоти и медали за принос в развитието на ВУАРР получиха областният управител Здравко Димитров и заместникът му Евелина Апостолова

Юбилейна международна научна конференция „България на регионите“ беше открита на 27 октомври в хотел „Холидей инн“. Тя се организира с подкрепата на Фонд „Научни изследвания“  по случай 25-та годишнина на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите  /ВУАРР/  и тази година е под наслов „Перспективи за устойчиво регионално развитие“.

Повече

Предстои да бъде открита обновена полицейска приемна в Шекер махала

Вицепремиерът Валери Симеонов, областният управител Здравко Димитров, кметът на Пловдив Иван Тотев, кметът и заместник-кметът на район “Северен” Ральо Ралев и Калоян Георгиев, директорът на ОДМВР старши комисар Атанас Илков и началникът на Трето РУ гл. инспектор Никола Симов направиха символична първа копка, с която бе даден стартът на ремонтно-възстановителните дейности на полицейска приемна на служителите на Трето РУ в Пловдив.

Повече

В Областна администрация се проведе заседание за превенция срещу птичи грип

На 25.10.2017г. (сряда) от 10:00 часа, в Заседателната зала на Областна администрация – Пловдив, се проведе заседание на Областната епизоотична комисия. Тя беше свикана от областния управител Здравко Димитров, на основание Заповед №РД11-2138/20.10.2017г. на Изпълнителния директор на Българската агенция по безопасност на храните.

Повече

Работна среща в АПИ за проектите за обходните пътища на Пловдив

Областният управител Здравко Димитров, кметовете на общините Пловдив, Родопи и Марица, представители на КЦМ, архитекти и експерти, проведоха работна среща в АПИ, на която бяха разисквани проблемите при проектите за обходните пътища на град Пловдив – Околовръстно шосе и Югоизточния обходен път.

Повече