Областният управител Здравко Димитров посрещна делегация от скупщината на Черна гора, ръководена от председателя на парламента Н.Пр. г-н Иван Брайович

Областният управител Здравко Димитров посрещна делегация от скупщината на Черна гора, ръководена от председателя на парламента Н.Пр. г-н Иван Брайович. В състава на делегацията бяха и Извънредният и пълномощен посланик Н.Пр. г-жа Снежана Радович, депутатите Андрия Попович и Михаило Анджушич, съветниците на председателя на парламента Периша Кастратович и Ана Радонич, секретаря на Групата за приятелство „Черна гора – Република България“ Дина Митрович. На срещата присъстваха заместник областните управители Евелина Апостолова и Петър Петров и депутатът Славчо Атанасов.

Прочетете повече

Представители на Областна администрация – Пловдив проведоха дискусионна среща на тема „Пътна безопасност“

Учениците от СУ „Иван Вазов‘‘- гр. Пловдив, представители от Областна администрация – Пловдив, Пътна полиция – Пловдив и Национална транспортна камара, проведоха дискусионна среща на тема „Пътна безопасност“.

Прочетете повече

След десет години, новоназначени военнослужещи в 68-ма бригада Специални сили отново положиха клетва

Тържествен ритуал, по полагане на военна клетва, се проведе на 15 декември 2017 г. в район 2 на 68-ма бригада „Специални сили“ в Пловдив. В присъствието на висши офицери, ветерани, бивши командири на бригадата и близки на новоназначените, 35 бойци, от които 8 жени, положиха клетва за вярност към Родината.

Прочетете повече