Областният управител открива Камерна зала в Областна администрация – Пловдив

Фоайето на Областна администрация се превръща в най-новото културно пространство на Пловдив. Тази вечер в 18.00 часа, областният управител Здравко Димитров ще даде официалния старт на поредица от богата и наситена с културна събития програма. Всички културни събития в новата Камерна зала, която разполага с много добра естествена акустика, ще се провеждат под патронажа на г-н Здравко Димитров, който неведнъж е засвидетелствал подкрепата и ангажираността си към хората на духа.

Прочетете повече

Празника на лозаро-градинарския факултет и Деня на лозаря отбелязаха в с. Брестник

С тържествен ритуал по зарязване на лозята отбеляза Празника на лозаро-градинарския факултет и Деня на лозаря Аграрния университет в Пловдив. По традиция, честването на св. Трифон Зарезан се състоя в учебната база на Катедрата по лозарство в с. Брестник. 

Прочетете повече

Зам. областният управител Петър Петров и главният секретар Борислав Димов се срещнаха с посланика на ЮАР

Посланикът на  Южноафриканското посолство в София, Нейно Превъзходителство г-жа Ванеса Калвер, се срещна в Аграрния университет със зам. областния управител Петър Петров и главния секретар на Областна администрация-Пловдив – Борислав Димов.

Прочетете повече

Годишен отчет – 2017г. за изпълнението на програмите за енергийна ефективност

Годишен отчет – 2016г. за изпълнението на програмите за енергийна ефективност съгласно чл. 12 от ЗЕЕ и за управлението на енергийната ефективност съгласно чл. 63 от ЗЕЕ

Прочетете повече

Зам. Областният управител инж. Димитър Керин награди винопроизводители в Асеновград

За 26-та поредна година в Асеновград се проведе Празникът на домашното вино, организиран от община Асеновград. Тържеството започна с  шествие на винипроизводители и участници в конкурса за най-добро домашно вино от паметника Аристи Чорбаджака до черквата „Св. Богородица Благовещение”, известна още като  Рибната.

Прочетете повече
552 Views | Last update 01.02.2018 12:54:23