Пловдив беше домакин на дебат за здравеопазването в Европа

На 14 юни, от 11:00ч в Аудитория 3 на Медицинския университет в Пловдив,  се проведе публичен дебат с Витянис Андрюкайтис –  европейски комисар по здравеопазване и безопасност на храните. В дискусията, на тема „Здравеопазването в Европейския съюз”, участва и председателят на Парламентарната комисия по здравеопазване към 44-то Народно събрание –   д-р Даниела Дариткова.

Прочетете повече

Областният управител благодари на всички, които помогнаха за лечението на малкия Станислав Чонев

Областният управител г-н Здравко Димитров изказва най-сърдечните си благодарности към всички, които се включиха в благотворителната кампания „Заедно за малкия Станислав“. Областният управител подкрепя кампанията й от самото начало и присъства на концерта „Заедно за малкия Станислав”, който се проведе снощи в кв. Капана с цел да бъдат събрани средства за лечението на Станислав Чонев.

Прочетете повече

Среща по въпросите на пътната безопасност в с. Катуница

Експерти от ОДМВР-Пловдив /Пътна полиция/, РУ Асеновград, ПУ Садово и представители на Областна администрация-Пловдив организираха среща с жителите на село Катуница, Община Садово. Срещата беше проведена в ,,Пенсионерски клуб“- с. Катуница на 14 юни, а тема на дискусията бяха проблемите на пътната безопасност и различни казуси, свързани с житейски проблеми на жителите, както и охраната на обществения ред и сигурност.

Прочетете повече