40 уникални фотографии припомнят за Пражката пролет в Дома на културата

Изложба от 40 черно-бели фотографии ,на тема „21 август 1968: КРАЯТ НА ПРАЖКАТА ПРОЛЕТ“, беше открита  на 18-ти юни в 11.00 часа във фоайето на Дома на културата „Борис Христов“. Експозицията е осъществена със съдействието на Почетното консулство на Чешката република в Пловдив и Чешкия център. Куратор на уникалните снимки е чешката фотографка Дана Киндрова.

Прочетете повече

Деца от Санкт Петербург гостуват на Област Пловдив по покана на областния управител

По покана на областния управител Здравко Димитров и с любезното съдействие на Пловдивска Митрополия, и лично на Негово Високо преосвещенство Пловдивския Митрополит Николай, в Пловдив гостуват деца от Санкт Петербург. Ръководител на делегацията е отец Константин от Епархията на Санкт Петербург, а в групата са включени девет отличника от различни училища, както и техни преподаватели и родители.

Прочетете повече

Хор „Детска китка“ при Общински детски комплекс – Пловдив ще представи заключителния си концерт за сезон 2017-2018 г.

На 19 юни, вторник, от 19.00 ч. във Фоайето на Областна администрация – Пловдив на пл. „Никола Мушанов” 1 (бул. „6-ти Септември“), хор „Детска китка“ при Общински детски комплекс – Пловдив ще представи заключителния си концерт за сезон 2017-2018 г.

Прочетете повече