Базата на жълто-черните в Коматево с разрешение за спортни мероприятия за една година

Областният управител Дани Каназирева издаде заповед, с която се разрешава използването на Футболен комплекс „Ботев 1912“ в Коматево, за провеждането на международни спортни мероприятия за срок от една година. Заповедта е на база извършена проверка и доклад от сформираната областна комисия в изпълнение на Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Прочетете повече

Информация към 24.02.2021г.

181 са новодиагностицираните с Ковид-19 в Пловдивска област за изминалото денонощие. Общо случаите, регистрирани в Националната информационна система, са 21957. Сред новозаразените няма медицински персонал.

Прочетете повече

Подписаха споразумението за детската ясла и помещенията за „Социално подпомагане“ на държавния терен на бул. „Никола Вапцаров“

Областният управител Дани Каназирева подписа споразумение с кмета на Пловдив Здравко Димитров и с изпълнителния директора на Агенцията за социално подпомагане Румяна Петкова за прехвърляне и безвъзмездно управление на детската ясла и помещенията за „Социално подпомагане“ – Пловдив, които ще бъдат построени върху държавния терен на бул. „Никола Вапцаров“ в града.

Прочетете повече
https://www.livechatalternative.com/