Областният управител посрещна музикантите от испанската трупа „Ла Туна“

Областният управител Здравко Димитров посрещна музикантите от испанската трупа „Ла Туна“ , които за втори път гостуват в града, по негова покана. Теубадурите разгледаха една от къщите в Стария град и останаха очаровани от старинната обстановка, топлото посрещане и вкусната храна.

Прочетете повече

Областният управител Здравко Димитров присъства на церемония по изпращане на Контингент зад граница

Областният управител Здравко Димитров присъства на тържественото изпращане на шестия поред Контингент Специални сили, които заминават на мисия в Косово.

Прочетете повече

Областният управител Здравко Димитров поздрави големият български скулптор Вежди Рашидов при откриване на изложбата му „Страсти“ в Градската художествена галерия в Пловдив

На откриването на изложбата в Градска художествена галерия, присъстваха редица видни личности, политици, общественици и интелектуалци. Експозицията представя Вежди Рашидов и като творец, но и като колекционер. На първия етаж ценителите ще видят западноевропейска живопис от 17, 18 и 19 век – част от голямата лична колекция, която артистът събира с почти същата страст, с която създава собствените си произведения. Негови авторски рисунки, скулптури и акварели са подредени на втория етаж в галерията.

Прочетете повече
73 Views | Last update 06.09.2019 12:54:38