Каназирева: Най-ценният опит, който получих, бе тук, в Областна администрация

„Искрено благодаря на всички за съвместната ни работа през изминалата година и половина. Благодаря за подкрепата и гласуваното доверие на 4 април. Ще продължа да работя за Пловдив и региона, близо до хората, открито и честно“. С тези думи Дани Каназирева се обърна към гражданите, областна администрация и медиите на пресконференция по повод избирането и за народен представител и напускане на поста областен управител.

Прочетете повече

Тържествено Пловдив отбеляза 200 години от рождението на Георги Раковски

Временно изпълняващият длъжността областен управител Петър Петров присъства на тържественото честване на 200 години от рождението на Георги Стойков Раковски – първият голям български будител след Паисий и Софроний и национален идеолог на България, родоначалник на националното революционно движение, негов организатор и ръководител.

Прочетете повече

Каназирева: Стигнахме платото на заболеваемостта, но се увеличават хоспитализациите

Лечебните заведения в момента се справят с повишения натиск, който се отчита през последните седмици като се осигурява апаратура, кислород и предпазни средства в ковид отделенията. Това стана ясно на проведения Медицински щаб при областния управител Дани Каназирева, на който присъства и заместник-министърът на здравеопазването инж. Слави Пачалов.

Прочетете повече

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ!

 УВАЖАЕМИ МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ,

Най-сърдечно Ви поздравявам по повод Световния ден на здравето и Професионален празник на здравния работник – 7 април.

За втора година посрещате днешния ден и Ваш празник в условията на безпрецедентна епидемия и тревога за утрешния ден.

Прочетете повече

Министърът на икономиката връчи сертификат за инвестиция на стойност близо 40 млн. лв., която ще създаде 150 работни места в нов завод край Пловдив

Временно изпълняващият длъжността областен управител Петър Петров присъства на първа копка на нов високотехнологичен завод за близо 40 милиона лева в индустриална зона „Марица“, част от „Тракия икономическа зона“.

Прочетете повече
https://www.livechatalternative.com/