Дворът на Хуманитарната гимназия се запазва, оградата няма да се мести, а ул. „4-ти януари“ става пешеходна

Това е позицията на областния управител Дани Каназирева, изразена по време на проведената среща в Община Пловдив с кмета Здравко Димитров, кметът на район „Централен“-Георги Стаменов и директорите на СУ „Св. св. Кирил и Методий” и началното училище „Княз Александър I”, относно петицията на граждани срещу построяването на многоетажен паркинг.

Прочетете повече

Каназирева иска среща с кмета за спорния паркинг до Хуманитарната гимназия

Областният управител Дани Каназирева организира утре/ вторник -10.12.2019г. / среща с кмета на Пловдив Здравко Димитров във връзка с проекта за изграждането на многоетажен паркинг на ул. „4-ти януари”, където навремето беше сградата на ТЕЛК.

Прочетете повече

Заседание на комисията за разглеждане и решаване на предложенията за промени в транспортната схема на Пловдивска област

В Областна администрация Пловдив се състоя заседание на Транспортната комисия, която разгледа предложенията за промени в транспортната схема на Пловдивска област от квотата на Община Куклен.

Прочетете повече

Дани Каназирева: Музеят на авиацията е уникален и заслужава най-доброто решение

Областният управител Дани Каназирева участва в общественото обсъждане на тема „Даване на препоръки при изготвяне и съгласуване на техническо задание по преместване, изграждане и позициониране на новия музей на авиацията в Пловдив и подреждане на експонатите в него“.

Прочетете повече

Дани Каназирева: Има няколко опасните места по поречието на р. Марица и трябва да бъдат предприети бързи мерки

Областният управител Дани Каназирева обясни, че е належащо да се премахне стария стоманен ЖП мост на р. Марица на линията Пловдив-Бургас в най-източната част от землището на Пловдив. Съоръжението е със силно компрометирани устои, но по него преминава магистрален водопровод.

Прочетете повече
171 Views | Last update 04.12.2019 15:24:42