Областна администрация – Пловдив получи приза Ефективен CAF потребител

Областна администрация – Пловдив получи сертификата Ефективен CAF потребител на заключителна пресконференция по най-успешния проект, финансиран от Оперативна програма „Добро управление“- „Въвеждане на общата рамка за самооценка(CAF) в администрациите“. Г-жа Евелина Апостолова – Заместник областен управител прие високото отличие от името на Областния управител на област Пловдив на официална церемония в град София от Директора на дирекция „Модернизация на администрацията към Министерски съвет“ г-н Красимир Божанов.

Прочетете повече

Областният управител Здравко Димитров положи венец пред паметника на Аян Садъков

Областният управител Здравко Димитров положи венец, за да почете паметта на един от близките си приятели – легендарния халф на „смърфовете“ Аян Садъков.  Това стана на официалната церемония по откриване  паметника на футболиста в спортен комплекс „Локомотив“ в Пловдив.

Прочетете повече

„Бизнесът за Пловдив“ ще финансира проектирането на кръгово на две нива на пътя Пловдив-Асеновград

Областният управител Здравко Димитров проведе поредната работна среща с представители на сдружение „Бизнесът за Пловдив“, на която присъстваха и Дончо Атанасов – член на Управителния съвет на АПИ, Юлиян Инджов и Паун Иванов – „ИСА – 2000“, шефът на Областно пътно управление – Пловдив Пламен Райчев, зам.-областният управител Димитър Керин, арх. Маринов, експерти от Областна администрация и „Пътпроект“.

Прочетете повече

Процедура: 00799-2018-0003

Предмет на поръчката: „Доставка на дизелов електрогенератор, табло за автоматично възстановяване на резервата между два трансформатора и генератор, доставка и изграждане на вентилация за електрогенератора, както и извършване на преработка на съществуващото Главно разпределително табло за нуждите на Областна администрация- Пловдив“

Прочетете повече

Областният управител преряза лентата за откриване на седмия магазин от веригата BILLA

Областният управител Здравко Димитров, министърът на земеделието и храните Румен Порожанов, кметът Иван Тотев, управителят на BILLA – България Бойко Сачански и управителят на „Филикон“ Борис Калибацев прерязаха лентата при откриване на седмия магазин в Пловдив от веригата BILLA. 

Прочетете повече