Благотворителна кампания „Да помогнем на Стаси да оздравее“

Областният управител г-н Здравко Димитров се обръща с апел към всички жители на Област Пловдив за съпричастност и подкрепа на кампанията за набиране на средства за лечението на седем годишния Станислав Чонев от Пловдив.

Прочетете повече

Инспекция на ремонтните дейности на АМ „Тракия“

Областният управител Здравко Димитров, заместник областният управител Петър Петров и директорът на ОДМВР старши комисар Атанас Илков направиха инспекция на ремонтните дейности на 22-километровата отсечка от Автомагистрала „Тракия“ в участъка от Пловдив до Стара Загора.

Прочетете повече

Екип на Областна администрация – Пловдив се включи в благотворителен турнир по тенис на маса

Екип на Областна администрация – Пловдив се включи в турнира по тенис на маса за набиране на средства за децата на починали служители от системата на МВР в Пловдивско. Участие в надпреварата взеха главният секретар Борислав Димов и експертът Данчо Желев. Благотворителният турнир се организира МВР – Пловдив, а на откриването му присъстваха областният управител Здравко Димитров, заместник областният управител Петър Петров, началникът на ОД на МВР – Пловдив ст. комисар Атанас Илков, председателят на Общинския съвет Савина Петкова и заместник-кметът на Община Пловдив Розалин Петков, както и предприемачът Стоян Сариев, който отдава залата напълно безвъзмездно за провеждане на благотворителното състезание.

Прочетете повече