Кампании

Благотворителна кампания „Да помогнем на Стаси да оздравее“

Областният управител г-н Здравко Димитров се обръща с апел към всички жители на Област Пловдив за съпричастност и подкрепа на кампанията за набиране на средства за лечението на седем годишния Станислав Чонев от Пловдив.

Момчето страда от мозъчен тумор /астроцитома регио оптико хиазмалис/ и шансът за неговото оздравяване е операция в клиниката Аджъбадем Алтънзаде, Истанбул, Турция, която ще бъде направена от най добрия детски неврохирург – проф. Мемет Йозек, топ три в света.

За съжаление „Фондът за лечение на деца“ отказва да предостави необходимите средства за подобряване на здравословното състояние на детето и това налага родителите му да търсят други начини, за да спасят малкия Станислав. Сумата от  62 815 евро е непосилна за семейството и поради тази причина те обявяват дарителска сметка за лечението на Станислав Чонев, която е BG93RZBB91551008588490, BIC: RZBBBGSF, Райфайзенбанк.

В момента детето е в крайно влошено здравословно състояние и това е наложило да бъде прието по спешност в турската болница. Наложително в най-скоро време да бъде направена операцията.

Приятели и организации са предприели мерки за набиране на необходимите средства, като са инициирали концерт под надслов „Заедно за малкия Станислав“. В концерта, който ще се състои на 13 юни в бар „CraftЪ” на улица „Абаджийска“ 15 в квартал „Капана“ от 19.30 часа, ще участват едни от най-обичаните пловдивски изпълнители. Входът е безплатен, но на събитието ще бъдат поставени дарителски кутии, в които всеки човек с добро и състрадателно сърце би могъл да подпомогне каузата.

Всеки малък жест на доброта и щедрост, ще подари голяма надежда и радост в живота на Станислав и неговите родители!

Skip to content https://www.livechatalternative.com/