Акцент, Новини

Екип на Областна администрация – Пловдив се включи в благотворителен турнир по тенис на маса

Екип на Областна администрация – Пловдив се включи в турнира по тенис на маса за набиране на средства за децата на починали служители от системата на МВР в Пловдивско. Участие в надпреварата взеха главният секретар Борислав Димов и експертът Данчо Желев.

Благотворителният турнир се организира МВР – Пловдив, а на откриването му присъстваха областният управител Здравко Димитров, заместник областният управител Петър Петров, началникът на ОД на МВР – Пловдив ст. комисар Атанас Илков, председателят на Общинския съвет Савина Петкова и заместник-кметът на Община Пловдив Розалин Петков, както и предприемачът Стоян Сариев, който отдава залата напълно безвъзмездно за провеждане на благотворителното състезание.

В инициативата участват около 20 отбора от служители на пожарната, полицията, ДАНС и гранична полиция, а събраните средства ще бъдат разпределени по равно на 21 деца. Събитието е извън националната кампания, която се организира ежегодно.

„С участието си в кампанията Вие показвате, че имате големи сърца. Подкрепяйки инициативата показвате, че децата на нашите колеги няма да са сами и ще имат нашата подкрепа и че ние ще бъдем до тях и в трудни моменти“, заяви ст. комисар Атанас Илков.

Крайното класиране и обявяване на сумата от събраните средства ще бъдат обявени в събота, когато с купи и медали ще бъдат отличени и победителите.

Ваня Трингова
Връзки с обществеността
Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605567

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/