Каназирева: В област Пловдив приключи проверката за опасни пестициди

160 тона пестициди с изтекъл срок на годност се съхраняват в складове и депа на територията на област Пловдив повече от 15 години. Това е установила проверката на сформираната междуведомствена комисия със заповед на областния управител Дани Каназирева.

Прочетете повече

Заместник-областният управител Евелина Апостолова взе участие в работен семинар в Медицински университет – Пловдив

Заместник-областният управител Евелина Апостолова и изтъкнати представители на академичната общност присъстваха на семинар за възможностите за кандидатстване по проекти, финансирани от ЕС в новия програмен период 2021-2027г.

Прочетете повече

В Областна администрация се обсъди подготовката за преброяването на населението в България през 2021

Експерти от НСИ и областна администрация проведоха работна среща, на която обсъдиха стартирането на преброяване на населението и жилищния фонд на територията на областта през 2021 година.

Прочетете повече

Каназирева: Ремонтът на пътя за Хисаря приключва предсрочно в средата на август

Ремонтите дейности на пътя за Хисаря, в участъка Черничево – Дуванлии, ще приключат по-рано от предвидения срок Това стана ясно по време на извършената днес инспекция от областния управител Дани Каназирева, директорът на Областно пътно управление –Пловдив инж. Йордан Калев, представители на фирмата изпълнител и кметът на община Хисар Пенка Ганева.

Прочетете повече