МЗХГ проведе Информационната Кампания 2018 пред фермери от област Пловдив

Информационната кампания на Министерството на земеделието, храните и горите /МЗХГ/ по повод кандидатстването за директни плащания,  се проведе на 23-ти февруари в зала „Пловдив“ на хотел „Марица“. По покана на областна дирекция „Земеделие“, на срещата със зам.- министъра на МЗХГ г-жа Лозана Василева, от името на Областна администрация-Пловдив, присъства и зам. областният управител г-жа Евелина Апостолова.

Прочетете повече

Зам. областният управител Евелина Апостолова поздрави организаторите на Деня на биоземеделието

За осма поредна година Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив /ВУАРР/ беше инициатор и организатор на „Деня на биоземеделието“. Събитието се проведе в зала „България” в Международен Панаир Пловдив, който тази година е и негов съорганизатор.

Прочетете повече

Областна администрация – Пловдив е номинирана за наградите БАИТ за внедряване на системата „Посещаемо и безопасно училище“

Информационната система „Посещаемо и безопасно училище“, която бе внедрена за първи път в Област Пловдив, е сред номинираните на тазгодишните награди за развитие на информационните и комуникационни технологии БАИТ. 

Прочетете повече

Главният секретар Борислав Димов приветства участниците в конференцията „Храни с географски означения-възможности за местно развитие и достъп до нови пазари“

Конференция на тема: “Храни с географски означения-възможности за местно развитие и достъп до нови пазари“, се проведе на 23.02 в зала „Пресклуб“ на Международен панаир – Пловдив. Събитието е организирано от Икономедиа в партньорство с фондация „Земята – източник на доходи и с подкрепата на катедра „Икономика“ на АУ – Пловдив и Център по предприемачество на ТУ – София, филиал Пловдив.

Прочетете повече
361 Views | Last update 23.02.2018 13:31:44