Акцент, Новини

Главният секретар Борислав Димов приветства участниците в конференцията „Храни с географски означения-възможности за местно развитие и достъп до нови пазари“

Конференция на тема: “Храни с географски означения-възможности за местно развитие и достъп до нови пазари“, се проведе на 23.02 в зала „Пресклуб“ на Международен панаир – Пловдив. Събитието е организирано от Икономедиа в партньорство с фондация „Земята – източник на доходи и с подкрепата на катедра „Икономика“ на АУ – Пловдив и Център по предприемачество на ТУ – София, филиал Пловдив. В конференцията участваха депутатът в Европейския парламент – Момчил Ненков, Елка Божилова и Иванка Статкова – експерти от МЗХГ, главният секретар на Областна администрация – Пловдив – Борислав Димов, проф. Иван Пенов от фондация „Земята-източник на доходи“, производители на Горнооряховски суджук, българско розово масло, странджански манов мед и месо от източнобалканска свиня.

От името на областния управител Здравко Димитров, приветствие към участниците поднесе главният секретар Борислав Димов. „След 11-годишното ни успешно партньорство, Ви уверявам от името на г-н Димитров, че и в бъдеще ще имате подкрепата на ОА-Пловдив, тъй като това, което правите е в името на по-добрите възможности за реализация на дребните и средни селскостопански производители“, каза в приветствието си г-н Димов и пожела на производителите доходоносна година и разширяване на пазарите.

Skip to content https://www.livechatalternative.com/