Образователната кампания „Пловдив се учи да гласува“ премина при перфектна организация

През уикенда във фоайето на Областна администрация – Пловдив беше проведена първата по рода си изнесена образователна кампания „Пловдив се учи да гласува“. Двата демонстрационни дни преминаха при перфектна организация, създадена от екипа на администрацията, начело с главния секретар Борислав Димов.

Прочетете повече

Областният управител присъства на откриването на Демонстрационен център в Аграрния университет

Областният управител Здравко Димитров, заместник кметове, кметове на райони и други официални гости присъстваха на откриването на първия за страната Демонстрационен център за електронна търговия със селскостопански и други продукти, който беше открит днес в Аграрния университет в Пловдив.

Прочетете повече

Областният управител и министърът на земеделието, храните и горите прерязаха лентата за старт на изложенията „Агра“, „Винария“ и „Фудтех“

В изложбата могат да се видят най-високите технологии в производството на земеделието, машини и приспособления, които са свързани със сеитба, с напояване и др. и които водят до високи и ефективни резултати.

Прочетете повече

Извънредно заседание на Общото събрание на Асоциация по ВиК – Пловдив на 12.03.2019г.

Във връзка с подготовка на документация, която се подава на етап кандидатстване по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020г.“ /ОПОС 2014-2020г./, „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Пловдив

Прочетете повече