Акцент, Новини

Предстои да бъде открита обновена полицейска приемна в Шекер махала

Вицепремиерът Валери Симеонов, областният управител Здравко Димитров, кметът на Пловдив Иван Тотев, кметът и заместник-кметът на район “Северен” Ральо Ралев и Калоян Георгиев, директорът на ОДМВР старши комисар Атанас Илков и началникът на Трето РУ гл. инспектор Никола Симов направиха символична първа копка, с която бе даден стартът на ремонтно-възстановителните дейности на полицейска приемна на служителите на Трето РУ в Пловдив.

Помещението, което се намира на ул. “Дилянка” № 15 в Шекер махала и преди се е ползвало с тази цел, но сега ще бъде напълно ремонтирано и обновено.

В приемна жителите на квартала ще имат възможност да се срещат директно с полицейските инспектори и да споделят проблеми, свързани с опазване на имуществото им и обществения ред. Инициативата е част от съвместните усилия на пловдивската полиция и местната власт в борбата с престъпността и гарантиране сигурността на гражданите. Проектът е финансиран от бюджета на Община Пловдив, а от изпълнителя на обществената поръчка е поет ангажимент до месец приемната да бъде завършена и открита.

Галерия

Снимки: ОДМВР

 

Skip to content https://www.livechatalternative.com/