Акцент, Новини

Дани Каназирева и болница „Света Каридад“ с дарение за Комплекса за социални услуги „Свети Георги“

В навечерието на коледните и новогодишни празници областният управител Дани Каназирева и екипът на МБАЛ „Света Каридад“ дариха медицинска бягаща пътека за рехабилитация на Комплекса за социални услуги “Свети Георги“ в Пловдив. Средствата за уреда са осигурени от екипа на пловдивската болница „Света Каридад“ . Той ще бъде използван в Дневния център за лица с увреждания към комплекса.

Дани Каназирева благодари на ръководството на болница „Света Каридад“ и на лекарския екип за съпричастността и отношението към хората, които имат всекидневна нужда от рехабилитация и специфични медицински грижи.

„Радваме се, че имаме възможност да работим с институциите и да помогнем на центъра в грижата им за хората с увреждания, коментира Мария Христева – маркетинг директор на болницата.

От своя страна управителят на центъра Росица Георгиева също изказа сърдечна благодарност за жеста.“ Това беше една мечта за нас, непосилна за бюджета ни. Рехабилитацията е много важна за хората, които ползват нашите услуги“, допълни Георгиева.

Областният управител Дани Каназирева пожела здраве, светли празници и успешна 2020 година на всички потребители на социалните услуги в центъра и на работещите в него.

Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605512

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/