Кариери, Обявления

Национална програма „Старт на кариерата“ в Областна администрация – Пловдив през 2024 г.

Областна администрация – Пловдив ще разкрие едно работно място по Националната програма „Старт на кариерата“ за 2024 г. Програмата е част от Националния план за действие по заетостта на Министерство на труда и социалната политика. Обект на програмата са младежи до 29 г. (включително) без трудов стаж по специалността, които са завършили висше образование (дипломирани) и са регистрирани в териториалните поделения на Агенция по заетостта.

В рамките на 12 месеца те ще могат да натрупат първия си трудов стаж по придобитата специалност, да натрупат знания и да изградят умения и навици в държавната администрация, с което да поставят начало на своето кариерно развитие. 

До 27 септември 2024 г. включително, всички желаещи младежи могат да подадат документите си в Бюро по труда – Пловдив или по електронен път чрез публикувания на сайта на Агенцията по заетостта формуляр.

Актуалната информация за програмата е на интернет страницата на Агенцията по заетост – https://www.az.government.bg/pages/programa-start-na-karierata/

Skip to content https://www.livechatalternative.com/