Акцент, Новини

Областният управител Здравко Димитров и вицепремиерът Валери Симеонов откриха обновена полицейска приемна в кв. „Шекер махала“

Областният управител Здравко Димитров, заедно с вицепремиера Валери Симеонов, директора на полицията старши комисар Атанас Илков, началника на Трето РУ главен инспектор Никола Симов, кмета на града Иван Тотев и кмета на район “Северен” Ральо Ралев, прерязаха лентата на обновената полицейска приемна на Трето РУ на ул. “Дилянка” № 15 в квартал „Шекер махала“.

Помещението беше открито с църковен водосвет. На официалната церемония присъстваха и заместник-директорът на ГД “Национална полиция” Константин Димитров, служители на районното управление, управителят на фирмата изпълнител на проекта, представители на местната власт, граждани.

Инициативата е част от съвместните усилия на полицията и местната власт в борбата с престъпността и гарантиране сигурността на хората. На този етап в полицейската приемна ще работят петима служители, с които жителите на квартала ще имат възможност да се срещат директно и да споделят проблеми, свързани с опазване на имуществото им и обществения ред.

 

Галерия

Последна редакция на 14 декември, 2017 в 15:56

Skip to content https://www.livechatalternative.com/