Акцент, Новини

Областните управители на пловдивска и смолянска области Здравко Димитров и Недялко Славов раздадоха курбан за здраве и безаварийно пътуване

Областните управители на пловдивска и смолянска области Здравко Димитров и Недялко Славов раздадоха курбан за здраве и безаварийно пътуване на шофьорите, които днес минаха по пътя Пловдив- Смолян. Събитието, което се е превърнало в дългогодишна традиция, се организира от кмета на Забърдо, г-н Валентин Черпоков.

Пловдивският митрополит Николай отслужи молебен за здраве и пожела повече разум и толерантност по пътищата. Той освети и раздаде ключодържатели-икони с лика на св. Богородица, които да пазят и закрилят шофьорите.

Областният управител Здравко Димитров също призова за повече внимание и толерантност.

На събитието присъстваха и заместник областните управители Евелина Апостолова, Петър Петров, Димитър Керин, главният секретар на Областна администрация – Пловдив Борислав Димов, шефът на ОДМВР Пловдив Атанас Илков, председателят на Съюза на организациите в автомобилния транспорт Койчо Русев, представители на различни институции и много жители от областта.

 

Ваня Трингова
Връзки с обществеността
Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605567

 

Галерия

[/su_custom_gallery]
Skip to content https://www.livechatalternative.com/