Акцент, Новини

Областният управител благодари на всички, които помогнаха за лечението на малкия Станислав Чонев

Областният управител г-н Здравко Димитров изказва най-сърдечните си благодарности към всички, които се включиха в благотворителната кампания „Заедно за малкия Станислав“. Областният управител подкрепя кампанията й от самото начало и присъства на концерта „Заедно за малкия Станислав”, който се проведе снощи в кв. Капана с цел да бъдат събрани средства за лечението на Станислав Чонев.

На благотворителния концерт и базар дойдоха стотици пловдивчани, за да дарят надежда за живот на Стаси, който е болен от тежка форма на хидроцефалия и се нуждае от спешна операция в клиника в Турция. В концерта се включиха Фолклорен ансамбъл „Тракийска младост“ и Фолклорен танцов състав „Хоп троп”с вокална група „Тракийка“ и изпълнителите Мирослава Тодорова, Лидия Ганева, Le’Push, Пепа Драгоева и Богдан Ганев, Стефани Илиева, Иван Андонов и DJ Димитър Павлов. На благотворителния базар можеха да бъдат закупени различни продукти и специални тениски с надпис #НадеждаЗаЖивот, дарени безвъзмездно. Всички събрани средства в дарителските кутии отиват за лечението на Стаси.

В края на концерта майката на Станислав – Петя Чонева обяви, че всичките 62 815 евро за лечението на  нейното дете са събрани и дори ще останат за последващото лечение. А ако те не бъдат използвани, ще бъдат дарени на друг, нуждаещ се от подкрепа.

Областният управител с радост посрещна новината, че са събрани необходимите средства и вече има реален шанс за оздравяването на Станислав Чонев. „Изказвам изключителната си благодарност на всички, които в този труден момент подадоха ръка на семейството и дариха надежда на Стаси. Вярвам, че доброто е живо“, заяви областният управител.

Ваня Трингова
Връзки с обществеността
Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605567

 

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/