Акцент, Новини

Нова среща за изборите в областна управа

Среща в широк формат със секретарите на общините от Пловдив и областта, ръководството на отдел „Охранителна полиция“, началниците на охранителните сектори на Районните полицейски управления и ръководствата на 16 и 17 РИК се проведе в областната управа. В нея беше предвидено участие и на представители на „Сиела Норма“ АД, но те не успяха да присъстват.

На заседанието бяха обсъдени най-актуалните проблеми, свързани с провеждането на предстоящия парламентарен вот. „Имаме уверението на „Сиела Норма“, че ще бъдат преодолени недостатъците, по отношение на транспорта, доставката и обслужването на машините за гласуване, които бяха установени на предишните избори“ – съобщи главният секретар на Областна администрация Георги Янев.

Той уточни, че за Пловдивска област са предвидени 14 буса с 14 човека обслужващ персонал от „Сиела Норма“, които ще са ангажирани с доставката и привеждането в работен режим на машините, а за Пловдив град те са съответно 13.

Все още на дневен ред стои нерешен въпросът със стиковането на транспортните схеми на общините за раздаването на изборните книжа и на графиците на „Сиела Норма“ за доставката на машините в секционните избирателни комисии. Контактите с имената и телефоните на техниците от „Сиела Норма“ ще бъдат предоставени на всички в началото на следващата седмица.

Областна администрация – Пловдив
Връзки с обществеността
email: press@pd.government.bg
моб. +359 886 223 337
тел: +359 32 605568
+359 32 605512

Skip to content https://www.livechatalternative.com/