Акцент, Новини

Среща на областния управител с директора на РЗИ

Ваксинирани са всички желаещи от районните и секционни избирателни комисии на територията на Пловдив – град и Пловдив – област. Това бе отчетено на среща между областния управител Ангел Стоев, главния секретар на Областна администрация Георги Янев и директора на РЗИ – Пловдив д-р Ваня Манчева.

На работното заседание бяха обсъдени противоепидемичните мерки преди и по време на изборния процес. В деня преди вота Районната здравна инспекция ще направи проверки в секционните избирателни комисии в градовете на територията на областта дали са спазени антиковид предписанията. При констатиране на слабости, инспекторите ще дават указания за бързото им отстраняване. В края на деня ще бъде докладван резултата от инспекцията на областния управител.

Ще се следи за стриктното спазване на всички въведени противоепидемични мерки и в изборния ден – правилно носене на защитна маска за лице, спазване на физическа дистанция от минимум 1,5 м между участниците в изборния процес, периодична дезинфекция на ръцете, контактните повърхности и критичните точки в избирателните секции, в РИК и в местата на предаване на изборните книжа след приключване на гласуването.

Областна администрация – Пловдив
Връзки с обществеността
email: press@pd.government.bg
моб. +359 886 223 337
тел: +359 32 605568
+359 32 605512

https://www.livechatalternative.com/