Акцент, Новини

Мартенички с кауза

Има истории, които докосват сърцата, които те променят и не те оставят да заспиш нощем.

Такава е историята на един очарователен младеж и семейството му.

Макси е на 11 години от Пловдив. Майка му Ирина и баща му Краси дълги години не са могли да имат дете. Взимат важно решение, че ще осиновят едно момченце, което тогава е само на 4 месеца и е изоставено в дом за сираци.

За съжаление няколко месеца по-късно идва лоша новина. Макси е диагностициран с коварното заболяване детска церебрална парализа.

Ирина и Краси взимат най-трудното решение в живота си – да не изоставят за втори път едно дете, а да бъдат заедно семейство, да отгледат Макси, да го  обичат, да се грижат за него и да дадат всичко от себе си, за да победят тежката диагноза.

Всекидневните поддържащи терапии като рехабилитация, логопед, плуване и психолог вече са финансово непосилни за семейството. Макси обаче има нужда от тях в битката с болестта.

Ирина запретва ръкави и въображение и с много любов и надежда започва да прави мартенички. Мартенички с кауза – да даде по-добър живот на детето си.

Нека всички се обединим зад тази кауза!   

От сряда до петък (23 – 25 февруари) от 10:30 ч. до 16:30 ч. пред сградата на Областна администрация Пловдив област всеки ще може да закупи мартеничка, която ще отиде в помощ на прекрасното дете и любящите му родители.

Заедно можем да бъдем по-добри! Децата са най-прекрасното нещо на света и всяко усилие си струва. Всички заедно можем да помогнем!

Прекрасното семейство на Макси е открило и дарителска кампания. Ако искате да бъдете част от каузата, дори и да не можете да дойдете на място, това са дарителските сметки:

Дарителска сметка: Уникредит Булбанк

Максимилиан Красимиров Младенов

 BIC- UNCRBGSF

 BG54UNCR70001521431391-Лева

 BG70UNCR70001521431394- Евро.

 PayPal: irina.maksi@mail.bg

Сметка в ДСК

BG47STSA93000015356284

Благодарим ви !

Skip to content https://www.livechatalternative.com/