Акцент, Новини

Ангел Стоев проведе срещи със секретарите на общини и ЕВН във връзка с предстоящите избори

Областният управител на област Пловдив Ангел Стоев проведе днес срещи във връзка с подготовката на парламентарни избори на 2 октомври.

„Това са поредните избори, които организираме и имаме опит, създадена е много добра комуникация и координация с всички общини и се надявам, изборите на територията на областта да преминат спокойно и успешно“. Това заяви Ангел Стоев след срещата си със секретарите на общини, която имаше за цел да се разгледа и изясни графика на дейностите в оставащите дни до 2 октомври. Печатните бюлетини ще пристигнат в областна управа на 28 септември и по график ще бъдат раздадени на общините.

Ангел Стоев се срещна и с ръководителите на Клиентските енергоцентрове (КЕЦ) на ЕВН на територията на Пловдивска област. По време на разговора стана ясно, че дружеството е направило необходимата организация за осигуряване на електрозахранването на всички секционни комисии, както и на две палати в Международния панаир – Пловдив, в които ще се приемат изборните книжа в нощта на изборите. „Вашата роля е много отговорна, особено в условията на машинен вот, затова бих искал от вас да направите отново своите технически прегледи, за да бъдем сигурни, че всичко в деня и нощта на вота ще мине нормално“, коментира областният управител.

Освен това Ангел Стоев поиска информация как върви подготовката за есенно-зимния сезон. По данни от ръководителите на центровете няма проблеми с осигуряването на ток за абонатите. Има осигурени дежурни екипи, които имат необходимата техника и ресурс, за да реагират при аварии.

Областна администрация – Пловдив
Връзки с обществеността
email: press@pd.government.bg
моб. +359 886 223 337
тел: +359 32 605568
+359 32 605512

Skip to content https://www.livechatalternative.com/