Акцент, Новини

Областният управител откри най-новият бизнес парк в Пловдив

Легендарният завод „Петър Ченгелов“ възкръсна днес като „Флавия Бизнес Парк“.  Това е най-новата инвестиция в Пловдив, а лентата прерязаха областният управител на област Пловдив д-р Илия Зюмбилев и собственикът Боян Венев.

На събитието в двора на открития преди 7 десетилетия индустриален гигант присъстваха много от бившите служители и част от старите административни ръководители и на „Петър Ченгелов“, и на „Флавия“, както бе преименуван след приватизацията.

„Благодаря, защото вие уважихте не само нас, но и тези, които през годините са изградили и са се трудили в завод „Флавия“ и преди това в „Петър Ченгелов“. Преди 4 години това място беше изоставено, а днес е един прекрасен бизнес парк. Това се случи и благодарение на семейството ми, което ми се довери за реализацията на този проект „Флавия бизнес парк““, заяви Венев.

Той благодари на екипа, с който е успял да възроди сградите към нов живот, а също така и на клиентите, които са установили бизнеса си на територията на новото сити на Пловдив, където има всичко нужно за успеха – офиси, магазини, складове, заведения, производство, спорт, услуги.

Боян Венев и колегите му демонтираха от сградата на завода старата плоча със завета на поколенията, за да поставят нов завет, който трябва да се прочете през 2053 г.

Областна администрация – Пловдив
Връзки с обществеността
email: press@pd.government.bg
моб. +359 886 223 337
тел: +359 32 605568
+359 32 605512

Skip to content https://www.livechatalternative.com/