Акцент, Новини

Спортното училище „Васил Левски“ откри тържествено новата учебна година

Заместник областният управител Нурджан Караджова поздрави учениците и учителите и пожела успех на старта на първия учебен ден

Заместник областния управител Нурджан Караджова участва в тържествата по случа откриването на новата учебна година в Спортно училище „Васил Левски“. Тя отправи приветствие от името на областния управител проф. Христина Янчева.

„Скъпи ученици, вие трябва да бъдете едновременно отлични ученици и спортисти, но вярвам, че ще справите с тази трудна задача, защото спортът учи на дисциплина и изгражда силни личности.  Вдъхновяващ пример за Вас трябва да бъдат имената на Стефка Костадинова, Николай Бухалов, Йордан Йовчев, Стоян Делчев, Асен Златев, както и всички останали шампиони, израснали и развили своя талант в  СУ „Васил Левски“. Това заяви в приветствието си заместник областния управител.

Самият Николай Бухалов отправи поздравления към младежите от спортното училище в качеството си на зам.-кмет на Община Пловдив.  „Много велики спортисти, които продължават да прославят името на България по света, са започнали пътя си към успеха именно тук, в Спортното училище „Васил Левски“. През учебната година бъдете здрави, бъдете упорити и си поставяйте цели, които да постигнете. Пожелавам Ви да защитавате, както името на Спортното училище, така и името на Пловдив и да издигате българския трибагреник навсякъде по света, за да накарате България да се гордее“, подчерта  Николай Бухалов.

Приветствия поднесоха и директорът на училището Ружка Генова, кметът на район „Западен“ Тони Стойчева, а поздравителни адреси по повод старта на новата учебна година, изпратиха и министърът на младежта и спорта Георги Глушков, ръководството на ОУ „Стоян Михайловски“, общественици и спортисти.

Областна администрация – Пловдив
Връзки с обществеността
email: press@pd.government.bg
моб. +359 87 9182250
тел: +359 32 605568
+359 32 605512

Последна редакция на 18 септември, 2024 в 17:16

Skip to content https://www.livechatalternative.com/