Новини

Областният управител Здравко Димитров свиква консултации за състава на РИК

Областният управител Здравко Димитров насрочва консултации относно предложенията за състава на Районна избирателна комисия за 16-ти избирателен район Пловдив в съответствие с изискването на чл. 60 от Изборния кодекс за провеждането на избори за президент и вицепрезидент на републиката и национален референдум на 06.11.2016г.

Консултациите са насрочени за 01.09.2016 година, от 10.00 часа в Заседателна зала на Областна администрация Пловдив. Поканени са представителите на парламентарно представените партии и коалиции и партии и коалиции от партии, които имат членове в Европейския парламент, но не са парламентарно представени, относно предложенията за състава на Районна избирателна комисия за 16-ти избирателен район Пловдивски.

На същата дата, но от 11.00 часа ще бъдат проведени консултации с представителите на парламентарно представените партии и коалиции и партии и коалиции от партии, които имат членове в Европейския парламент, но не са парламентарно представени, относно предложенията за състава на Районна избирателна комисия за 17-ти избирателен район Пловдивски.

Skip to content https://www.livechatalternative.com/