Новини

Областният управител Здравко Димитров свика консултация във връзка с организацията на предстоящите избори

Областният управител Здравко Димитров свика консултация във връзка с организацията на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 26.03.2017г.

На консултациите присъстваха Ангелина Топчиева, главен секретар на Община Пловдив, председателите на 16 и 17 РИК  Тодор Тодоров и Илиан Иванов, главният секретар на Областна администрация Пловдив Борислав Димов, представители на ОДМВР и Информационно обслужване.

Бяха обсъдени мерките за охраната и опазване на обществения ред и организацията на работа на двете Районни избирателни комисии, които ще бъдат разположени в 7-ма и 8-ма палата на Пловдивски панаир.

Областният управител заяви, че ще бъдат взети всички мерки за добрата организация и спокойната работа на изборните комисии. В залите ще има създадени работни места за членовете на РИК и за служителите на Информационно обслужване, които ще обработват резултатите от гласуването, както и места за изчакване.

Органите на полицията също заявиха, че ще осъществяват контрол в транспортирането на протоколите, в охраната на залите и в цялостната организация на движението в района.

Ваня Трингова
Връзки с обществеността
Областна администрация – Пловдив

Skip to content https://www.livechatalternative.com/