Новини

Зам. областният управител Владимир Петров беше официален гост на връчването на първите годишни награди за постижения в туризма за 2016 г. за гр. Пловдив

Първите годишни награди на Община Пловдив за постижения в туризма бяха връчени на 27-ми април в зала „Филипопол“ на хотел „Холидей ин“. На церемонията по награждаване на отличените присъстваха г-жа Савина Недялкова от Министерството на туризма, председателят на общинския съвет –  Савина Петкова, заместник областният управител Владимир Петров, кметът Иван Тотев, районни кметове и зам.-кметове, представители на туризма, организатори на фестивали и събития, партньори и гости.
Призовете, под формата на плакети, бяха раздадени в пет категории: „Заетост на легловата база в места за настаняване, клас Б“, „Заетост на легловата база в места за настаняване, клас А“, „Любимо заведение“, „Най-оригинален нов туристически продукт за Пловдив“ и „Най-оригинално събитие в областта на туризма“.

Конкурсът се организира за първи път и целта му е да отличи най-високите постижения в областта на туризма, както и да стимулира по-нататъшното му развитие в града.

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/