Акцент, Новини

Областният управител получи поздравителни писма по случай 140-та годишнина от Освобождението на България

Областният управител Здравко Димитров получи поздравителни писма от Губернатора на Санкт Петербург Г.С. Полтавченко и от Вице-губернатора С.Н. Мовчан, по случай Националния празник на страната 3 март.

Те изпращат сърдечни поздрави от  името на правителството на Санкт Петербург по случай Националния празник на страната – 3 март и изтъкват увереност, че дългосрочните руско-български връзки в областта на културното наследство, съхраняване на паметта за съвместните победи и дълбоките дружески чувства между нашите братски народи ще продължат.

„Развитието на отношенията с България е важно направление в международната дейност на Санкт Петербург. Уверен съм, че основаното на взаимен интерес сътрудничество между нашите градове и региони ще продължава да се развива и укрепва. Пожелавам бъдещ разцвет на Пловдивска област, благополучие и нови трудови постижения на всички нейни жители! Уверен съм, че сътрудничеството между Пловдивска област и Санкт Петербург ще се развива и укрепва. Честит празник, скъпи приятелю!“, се казва в писмото.

Поздравително писмо по случай 140-та годишнина от Освобождението на България беше получено и от Темиртай Избастин – ръководител на дипломатическата мисия на Република Казахстан в Република България.  „Днес се прекланяме пред паметта на всички герои, загинала за свободата на България, за нейното достойно бъдеще. Ползвам се от случая, да Ви пожелая крепко здраве, благоденствие и успехи във Вашата високоотговорна работа“, се казва в писмото на Темиртай Избастин.

Ваня Трингова
Връзки с обществеността
Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605567

Skip to content https://www.livechatalternative.com/