Акцент, Новини

Заместник областният управител Евелина Апостолова присъства на откриването на XXVII-я Италиански фестивал на красотата и прическата

В палата №2 на Международен пловдивски панаир беше открит XXVII-я Италиански фестивал на красотата и прическата. На тържествената церемония присъстваше първата дама Десислава Радева, заместник областния управител на Област Пловдив Евелина Апостолова, областният управител на Перник – Ирена Соколова, генералният консул на Република Турция Хюсеин Ергани, съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Стефано Балди – г-жа Антонела Ренци, съпругите на посланиците у нас на Кралство Белгия – г-жа Джае-Йон Че и на Южна Корея – г-жа Ким Джиън, зам.-кметът на града Георги Титюков, почетните консули на Италия в Пловдив – Джузепе ди Франческо, на Франция – Теофана Брадинска, директорът на Международен панаир – Пловдив д-р Иван Соколов, президентът на Италианската търговска камара Марко Монтеки, представители на бизнес и шоу елита у нас и много гости.

Съпругата на президента на Република България Румен Радев – Десислава Радева и г-жа Антонела Ренци прерязаха лентата за официалното откриване Фестивала на красотата и прическата, който се организира вече 25 години от фирма „Christian of Roma“.

Стартът му бе даден с балетно шоу ревю на прически, които стилистите на „Интеркоафюр-България“ оформяха на сцената. Нестандартният спектакъл, озаглавен „Да спасим флората и фауната“, премина под звуците на „Годишните времена“ от Вивалди.

На откриването на Фестивала беше обявена благородната инициатива, осъществена благодарение на усилията на г-жа Десислава Радева в съвместно партньорство с „Christian of Roma“ „Подкрепи една мечта“, която има за чел да обучи безплатно в професията фризьор абитуриенти от социални домове от цялата страна.

18 зрелостници, които присъстваха на днешната церемония, са включени в тазгодишната инициатива на президентството.

65 представителни компании на най-известните световни марки в индустрията на красотата участват в тазгодишното издание на Италианския фестивал на красотата и прическата. 3-дневната програма включва специализирани обучения и демонстративни шоута и семинари, водени от световно известни стилисти, презентации на уникални продукти и техники, национални конкурси по фризьорство, грим и маникюр.

 

Галерия

Последна редакция на 24 март, 2018 в 19:27

Skip to content https://www.livechatalternative.com/