Акцент, Новини

Народно читалище „Пробуда – 1912 г.“- гр. Кричим представи културната си програма по КС 2019

Провеждането на инициативите по Комуникационната стратегия за 2019 г. продължи в Народно читалище „Пробуда – 1912 г.“ – гр. Кричим на 13 юни.

Събитието започна с откриването на изложбата „Единни в многообразието“, на която бяха представени рисунки и пана, изработени от деца и ученици от всички учебни заведения на територията на община Кричим.

По-късно в салона на читалището в присъствието на цялата общественост в гр. Кричим се организира и проведе концерт – спектакъл под надслов „Различни, но заедно – от любов към изкуството и културата!“.

Изпълненията в концерта бяха различни по жанр, а участниците – от различна възраст и етнос, но всички те, обединени от любовта към изкуството и културата, показаха творческите си способности в представянето на културното многообразие на ЕС.

Културната инициатива в Народно читалище „Пробуда-1912г.“- гр. Кричим се осъществи с финансовата подкрепа на Областна администрация-Пловдив и е част от предвидените дейности по Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз за 2019г.

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/