Акцент, Новини

Областният управите на област Пловдив бе награден с отличието „Най-много почистени места“ на кампанията „Да изчистим България заедно“

На 25 юни Областният управите на област Пловдив – г-н Здравко Димитров, бе награден с отличието „Най-много почистени места“ от организаторите на кампанията „Да изчистим България заедно“.

Главният секретар на Областна администрация – Пловдив г-н Борислав Димов присъства на връчването на наградите и благодари от свое и от името на Областния управител на bTV Медиа Груп за високото отличие, като подчерта, че стартирането на кампанията за девета поредна година доказва утвърдилия се доброволчески и обществен проект „Да изчистим България заедно“, обединяващ хиляди хора от нашата страна, които не само искат да живеят днес на по-чисто място, но и са загрижени да полагат усилия за съхраняването на околната среда и за бъдещите поколения.

Областният управител на област Пловдив и екипът на Областна администрация – Пловдив винаги са подкрепяли тази кампания и са вземали активно участие в нея. Всички 18 общини на територията на област Пловдив всяка година с готовност се включват в инициативата и броят на доброволците непрекъснато нараства.

Постигнатите резултати с помощта на „Да изчистим България заедно“ и с подкрепата на всички участници изграждат висока обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда в България, която има уникална природа и която заслужава да заема едно от водещите места сред най-чистите и с най-добре съхранена природа страни в света.

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/