Акцент, Новини

Дани Каназирева бе домакин на Коледен концерт с участието на бароковия ансамбъл „КОЛЕГИУМ РИТОРНЕЛО“ към НУМТИ „Добрин Петков“

В навечерието на РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, Областният управител на област Пловдив, Доктор по конституционно право Дани Каназирева   посрещна  пловдивчани и гостите на града  на Коледен концерт с участието на бароковия ансамбъл „КОЛЕГИУМ РИТОРНЕЛО“ към НУМТИ „Добрин Петков“ в зала „Съединение“ на Историческия музей.

 „Тази инициативата е израз на подкрепата ми и уважението към преподавателите в музикалното училище, признание за труда и таланта на малките творци. Вярвам, че всяка власт трябва да дава повече възможности  талантливите деца да имат изява, да могат да представят пред публика постигнатото с труд и да получат признанието, което заслужват. Имат моята подкрепа, вратите на Областна управа винаги ще бъдат отворени за талантливите деца на Пловдив и региона ни и се надявам следващият концерт да бъде именно в Областна управа.“ , заяви пред препълнената зала Дани Каназирева.

Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605512

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/