Акцент, Новини

Заместник областният управител Евелина Апостолова поздрави пловдивските творци, участници в проекта „100 на 100 пловдивчани“

Заместник областният управител Евелина Апостолова поздрави пловдивските творци, участници в проекта „100 на 100 пловдивчани“. Тя връчи и поздравителен адрес от името на областния управител Дани Каназирева, в който се казва:

УВАЖАЕМИ Г-Н ОТОНОВ,

За мен е изключителна чест да ви поздравя с откриването на поредното издание на кураторския проект „100 на 100 пловдивчани“.

Безспорна е символиката в избраното от Вас заглавие, защото то визира не само формата, а и стопроцентовото отстояване на Пловдив като град на художници, изградили и защитаващи истинските стойностните в изобразителното изкуство.

СКЪПИ ХУДОЖНИЦИ,

Поздравявам Ви затова, че с голяма проникновеност и творческа отдаденост представяте всичко онова, което Ви вълнува. Във Вашите творби се открива благодарност и почит към предците, неповторимата българска природа,  святостта на вярата, както и безрезервна обич към човека, с неговите добрини, проблеми и противоречия.

Желая Ви много здраве, непресъхваща творческа енергия, бодър и непримирим дух! Успешна, щастлива и благословена 2020 година!

НА ДОБЪР ЧАС!

Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605512

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/