Акцент, Новини

Пловдив област има двама нови заместник областни управители

Двама нови заместник областни управители на Пловдив област са назначени със заповеди на министър-председателя Кирил Петков. Това са Николай Валериев Василев и Лъчезар Иванов Бакърджиев.

Николай Василев е юрист, завършил е Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, адвокат. Николай Василев работи в известната кантора „Респект Консулт“, специализирана в областта на корпоративното и облигационното право.Според професионалната си визитка адвокат Николай Василев е работил още в областта на имиграционното право и българското гражданство, като съдейства на чуждестранни инвеститори и граждани за законното им установяване в Република България.

Лъчезар Бакърджиев е роден в град Карлово, икономист по професия, завършил е Университета за национално и световно стопанство, както и Икономическия университет във Варна. Избран за народен представител от листата на “Има такъв народ” от Пловдив област в 45-ото и 46-ото Народно събрание.

Със заповед на министър-председателя бе освободена Даниела Николова-Кършева, която заемаше длъжността зам.-областен управител до 21 януари 2022 г.

Областна администрация – Пловдив
Връзки с обществеността
email: press@pd.government.bg
моб. +359 886 223 337
тел: +359 32 605568
+359 32 605512

Skip to content https://www.livechatalternative.com/