Новини

Заместник-областният управител Владимир Маринов поздрави учредяването на КРИБ-Пловдив

На 29 март 2016 г. заместник-областният управител Владимир Маринов беше гост на официалното учредяване на регионалната организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ в гр. Пловдив. Новата структура  обединява около 25 фирми от различни сектори на икономиката.

Приветствие към новата регионална организация отправи заместник-председателят на КРИБ инж. Иван Бойков. Той представи хората от местното ръководство и обяви, че за председател на КРИБ-Пловдив е избрана г-жа Елза Маркова – изпълнителен директор на „Белла“ България.

Заместник-областният управител г-н Маринов поздрави новото сдружение и изрази убедеността си, че подобни структури са  необходими, защото, „когато проблемите на бизнеса са конкретизирани, те по-лесно се дискутират и решават, тъй като могат да бъдат чути на всяко ниво. Присъствието на днешното събитие на хора от бизнеса, местната и държавна власт показва, че сме готови за едно ползотворно сътрудничество.“  Накрая той пожела на участниците здраве и успех на новото сдружение.

 

Последна редакция на 11 юли, 2016 в 16:00

Skip to content https://www.livechatalternative.com/