Новини

Здравко Димитров присъства на откриването на „Природа, Лов, Риболов 2016“

Заместник-министърът на земеделието и храните доц. Георги Костов, областният управител Здравко Димитров, кметът Иван Тотев, зам.-кметове и зам.-областни управители, заедно със собственикът на Международен панаир Пловдив Георги Гергов, откриха 22-то издание наизложбата „Природа, Лов, Риболов 2016“.

В изложението участват 61 фирми, които предлагат ловни и риболовни пособия, оръжия, муниции,  принадлежности, облекло, обувки,  аксесоари,  оптически и навигационни уреди, високо проходими машини АТВ и УТВ, действащи реплики на старинни оръжия, лодки и много други модерни съоръжение за хобито на българите.

„Изложбата разкрива възможностите, които дава съчетаването на бизнеса и екологията, а за фирмите това е стимул да предлагат нови изделия и дестинации за алтерантивен туризъм“,  изтъкна д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив.                 

Дестинации за ловен, риболовен и екотуризъм  представят държавните горски предприятия.  Атрактивни маршрути презентират  също Пловдив, Асеновград, Сопот, Садово, Карлово, Калояново и Петрич в Изложбата на общините, която се провежда по същото време.

В съпътстващата програма са включени  демонстрации на примамки за лов и риболов, на ловни соколи и други хищни птици,  кулинарно шоу с ястия от дивеч, безплатно обучение по стрелба, национална изложба на гълъби. Децата ще се забавляват на състезание по риболов, викторина с много подаръци и награждаване на победителите в конкурса за рисунка на 2 април.

Експозициите са разположени в палата 3 и могат да бъдат видени до 3 април. Билетът струва 3 лева, като за ученици, пенсионери и инвалиди е с преференциална цена от 2 лева.

Последна редакция на 16 август, 2016 в 20:59

Skip to content https://www.livechatalternative.com/