Акцент, Новини

Областният управител на Пловдив подкрепи студентския кариерен форум в ПУ

Областният управител на Пловдив инж. Илия Зюмбилев бе официален гост на Деня на кариерата в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Събитието бе тържествено открито пред централния вход на Новата сграда на Пловдивския университет, където събра представители от 65 водещи компании в България от различни сектори като образование, информационни технологии, финанси, човешки ресурси, МВР, туризъм, социални дейности, психология, икономика, услуги в обществения сектор, производство и дистрибуция, електроника и други.

Организаторите на събитието – Университетският център за кариерно развитие, Студентският съвет на ПУ и клубовете “Приобщаващо образование”, “Есетра”, “Психология”, “Млад педагог”, “Лидерство в образованието”, “Клуб на предприемача” и “Клуб на мениджъра” – посрещнаха областния управител на Пловдив инж. Илия Зюмбилев и заместник-кмета на Пловдив по „Oбразование, бизнес развитие и европейски политики“ Владимир Темелков, с благодарности за тяхното присъствие и активно участие в дейността.

В рамките на форума компаниите представиха своите работодателски марки и предложения за стажантски програми и свободни работни позиции в групови и индивидуални работни ателиета.

 „Много е важно бизнесът и образованието да вървят ръка за ръка. Образованието е силата, която носи успех в живота. Младите хора са бъдещето на България и трябва да бъдат смели в мечтите си за професионално развитие.“ – сподели инж. Илия Зюмбилев.

Областна администрация – Пловдив
Връзки с обществеността
email: press@pd.government.bg
моб. +359 886 223 337
тел: +359 32 605568
+359 32 605512

Skip to content https://www.livechatalternative.com/