Новини Съобщения

Благотворителна вечер „С обич за децата, в памет на бащите герои”

Под патронажа на Областния управител на гр. Пловдив, г-н Здравко Димитров и с подкрепата на синдикалните дружества на СФСМВР на територията на град Пловдив се организира благотворителна вечер „С обич за децата, в памет на бащите герои”.

Целта на събитието е набиране на средства за децата на загиналите и пострадали по време на изпълнение на служебните си задължения служители на МВР на територията на гр. Пловдив.

Кампанията в град Пловдив е част от целогодишната и традиционна кампания на Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) – „С обич за децата, в памет на бащите герои

Благотворителното мероприятие ще се проведе на  07.12.2016г. в 18,00ч. във фоайето на  Областна администрация Пловдив.

Зад каузата застават известни български художници и спортисти, които ще предоставят произведения на изкуството и спортни вещи с автограф. Средствата от продажбата им ще бъдат дарени на децата на загиналите и пострадали служители в МВР.

По време на събитието ще могат да бъдат закупени произведения на Лили Кючукова, Илия Желев, Матей Матеев, Цветана Пеева-Видева, Ралица Стайкова, Вихра Григорова, Моника Роменска, Васил Стоев, Вълчан Петров, Ненко Чанев, Снежана Фурнаджиева, Димитър Рашков, Димитър Добрев, Атанас Хранов

Спортни вещи с автограф, които също са дарени за благородната кауза, са предоставени от националните отбори по футбол, волейбол и баскетбол и отборите на „Ботев”, „Локомотив – Пловдив”, „Левски“, „Лудогорец”. Цвети Пиронкова и Данчо Йовчев също даряват свои вещи за благотворителната инициатива.

Здравният мениджър д-р Невен Енчев предоставя монета с лика на Свети Архангел Михаил, която също ще бъде продадена с благотворителна цел. Монетата е изработена е ръчно в ателието на „VONGOLDENBURG COLLECTION.“

По време на събитието ще има и специални дарителски кутии, в които всеки желаещ ще може да участва със средства.

СФСМВР разполага със специално разкрита банкова сметка, средствата от която се използват само и единствено за подпомагане на децата на загиналите и пострадали служители в МВР.

Банковата сметка  e BG60UBBS80021029636330 при Обединена българска банка.

Желаещите да изразят съпричастността си с каузата, ще могат да закупят специални дарителски удостоверения на стойност 20 лв., а заявки за тях могат да бъдат направени на телефон 032/605 511, 032/605 567.

Брой деца на загинали и пострадали служители в МВР – 16.

Ваня Трингова

Връзки с обществеността

Областна администрация – Пловдив

https://www.livechatalternative.com/