Новини

Децата от комплекс за социални услуги „Свети Георги“ вързаха мартеници на служителите на Областна администрация Пловдив

Децата от комплекс за социални услуги „Свети Георги“ и Баба Марта посетиха областна администрация Пловдив, за да вържат ръчно изработени от тях мартенички на служителите.

Милото тържество по повод на любимия на всички традиционен български празник 1-ви март донесе много настроение, усмивки и пожелания за здраве и успехи. Зам.-областните управители Владимир Петров и Ангел Рангелов поздравиха децата с празника и им пожелаха много здраве и успешна бъдеща реализация. На срещата присъства и главният секретар на Областна администрация Пловдив Борислав Димов. Кошницата на Баба Марта беше пълна с красиви мартеници, изработени с много любов от децата с  увреждания. Мариан Василев, който е ученик в 12-ти клас и единадесетокласничката Павлина Минкова, облечени в национални носии, завързаха бял и червен конец на всички служители в Областна администрация Пловдив.

Това не е първото посещение на децата от комплекс за социални услуги „Свети Георги“. През миналата година в  навечерието на Игнажден те коледуваха и поздравиха служителите с традиционни коледарски песни и наричания за здраве, късмет и берекет.

Галерия

Последна редакция на 08 март, 2017 в 13:04

Skip to content https://www.livechatalternative.com/