Акцент, Новини

Областните управители на Пловдив и Ловеч обсъдиха безопасното провеждане на Националната колоездачна обиколка, посветена на 180 годишнината от рождението на Васил Левски

В Областна администрация-Пловдив се проведе среща на областните управители на Пловдив и Ловеч – г-н Здравко Димитров и г-н Георги Терзийски.  Поводът беше провеждането на Националната колоездачна обиколка, посветена на 180 годишнината от рождението на Васил Левски. На  срещата присъстваха старши комисар Атанас Илков – директор на ОД на МВР-Пловдив, комисар Рашков – началник отдел „Охранителна полиция“ гр. Пловдив, главен инспектор Николов – началник сектор „Охранителна полиция“ към РПУ-Карлово, инспектор Николай Петров от Пътна полиция-Пловдив, Милен Бочев – н-к сектор „Охранителна полиция-гр. Троян, г-жа Поля Върбанова – директор  Дирекция АКРРДС-Ловеч и консултантът по техническите въпроси към Областна администрация-Ловеч Тодор Колев.

На срещата бяха обсъдени по-проблемните и тежки участъци по маршрута, броят на необходимите служители за охрана, времетраенето на мероприятието, начините за обезопасяване на трасето, както и синхронизирането на действията и комуникацията между службите за охрана на двете области.

Старши комисар Атанас Илков увери двамата областни управители, че въпреки сезонът на отпуските и тежката ситуация в Асеновград, ще се осигури спокойното и безпроблемно провеждане на мероприятието.

 Националната колоездачна обиколка ще се проведе на 16 и 17 юли по маршрут гр. Карлово – гр. Баня – с. Васил Левски – гр. Сопот – гр. Троян – гр. Ловеч. На нея ще участват всички професионални колоездачни отбори от страната, които в момента са в България. Годишнината от рождението на Апостола ще могат да почетат също любители на колоезденето от всички възрасти и от цялата страна.

Последна редакция на 14 юли, 2017 в 10:21

Skip to content https://www.livechatalternative.com/