Акцент, Новини

Областният управител Здравко Димитров получи чрез министър-председателя на Република България Бойко Борисов, благодарствено писмо от Център за опит и идеи „Салве“

Областният управител Здравко Димитров получи чрез писмо, адресирано до министър-председателя на Република България Бойко Борисов, благодарност от екипа на Център за опит и идеи  „Салве“.

В него се казва „От името на Център за опит и идеи  „Салве“, изказваме искрената си и сърдечна благодарност за професионализма, подкрепата, сътрудничеството и позитивността на г-н Здравко Димитров – областен управител на Област Пловдив.

На 27 юни 2017 година съвместно с Областна администрация – Пловдив реализирахме кръгла маса на тема „Какво очакваме от новата учебна година“, в която се включиха над 40 директори на училища и представители на бизнеса от Област Пловдив. Тази инициатива се реализира благодарение на екипа на Областна администрация – Пловдив и лично от г-н Здравко Димитров.

Център за опит и идеи „Салве“ вече над десет години работи в областта на квалификацията на педагогически специалисти и до сега сме обучили над 5 000 учители. Българското образование и възпитанието на децата в Република България са наша мисия, кауза, предизвикателство и любов.

След толкова усилия в образователната сфера, ние уважаваме и оценяваме професионалните умения на всеотдайни професионалисти като г-н Здравко Димитров, който полага изключителни усилия, за да отстоява интересите на държавата в Област Пловдив.

Чрез Вас искаме да поднесем на г-н Здравко Димитров своите благодарности за неговата лична ангажираност и позитивизъм в изграждането на новата образователна политика на българското правителство на територията на Област Пловдив.

На Вас, г-н Борисов, и на целия екип, пожелаваме здраве, дълголетие и бъдещи нови признания за Вашата работа.

С уважение: Център за опит и идеи „Салве“

 

Skip to content https://www.livechatalternative.com/