Акцент, Новини

Зам.-областният управител, инж. Димитър Керин, беше официален гост на откриването на новия логистичен център „Михалково“

С гайди и водосвет, отслужен лично от пловдивския митрополит Николай, единствената компания, която предлага естествено газиранина вода в България – „Михалково“ АД,  откри новия си логистичен център на Околовръстен път – Южна дъга в Пловдив. Официални гости на събитието бяха зам.-областният управител на област Пловдив – инж. Димитър Керин, областният управител на област Смолян – Недялко Славов, почетният консул на Федерална република Германия и представител на германо-българската търговска камара Марияна Чолакова, Йорданка Кляшева – председател на стопанската камара в Пловдив, Жана Величкова – изпълнителен директор на асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България, д-р Светла Чанова – председател на Съюза на хранителната промишленост, Томас Кренбауер – изпълнителен директор на минерална вода „Девин“, и  Мартин Цмера – изпълнителен директор на „Куадрант Бевъриджис“ – „Пепси Кола“.

Лентата на  новия логистичен център прерязаха изпълнителният директор на компанията Димитър Дългъчев и областния управител на Смолян. „Сигурен съм, че тази база ще бъде причина компанията да спечели много нови клиенти в страната и чужбина. Благодаря на „Михалково“ АД за това, че често подкрепят общественополезни каузи в нашия регион. Фирмата пренася до всеки потребител частица от магията на Родопите“, заяви г-н  Славов.

Димитър Дългъчев подчерта, че центърът е построен в Пловдив, тъй като оттук всяка точка на страната може да бъде достигната за не повече от 4 часа и благодарение на нея ще се увеличат наличностите, а времето между заявка и доставка ще се намали.

Новата база е разположен на площ от от 6500 кв. м, от които 1500 кв. м  закрита. Инвестициите са в отговор на дълготрайния успешен растеж на компанията през последните години.

 

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/