Акцент, Новини

Владимира Петкова пристигна от Варна, за да види как работи Областна администрация – Пловдив

Екипът на Областна Администрация – Пловдив отново се включи в инициативата на образователната програма „Мениджър за един ден“. В тазгодишното издание на проекта
на Джуниър Ачийвмънт България „Вдъхнови бъдещето“ се включиха четирима младежи, които се запознаха с работата на различните отдели.

Областният управител г-н Здравко Димитров посрещна младежите и веднага настани в стола си ученика от Търговската гимназия Станислав Стоянов.

Най-голямата изненада беше присъствието на Владимира Петкова, ученичка от варненското училище „Гео Милев“, която бе пътувала цяла нощ, за да пристигне в Пловдив и да заеме позицията на зам.-областен управител. В задълженията й я въведе г-н Петър Петров. Владимира каза, че основният мотив да кандидатства по програмата в Пловдив, е че много харесва нашия град и иска да свърже бъдещето си с него. В мотивационното писмо, с което тя кандидатства за позицията се казва „Знам, че ще Ви учуди, че съм от Варна и кандидатствам за позиция в гр. Пловдив, но моля, продължете да четете…Винаги съм обичала промяната, предизвикателствата, за това кандидатствам при вас. Искам да науча нещо ново. Искам най-сетне да посетя прекрасния Пловдив и да се запозная с него, с хората му, с културата и пулса на този град. Надявам се да ми дадете този шанс“.

Студентката от първи курс в ПУ „Паисий Хилендарски“ Радина Богданова също се включи в програмата и се запозна с работата на Директор дирекция АКРРДС.

Ученикът от ЕГ „Пловдив“ Ивайло Аскерлаков пък има възможността да присъства на организираната от ПР отдела на Областна администрация – Пловдив пресконференция във връзка със старта на програмата „Обучение за ИТ кариера“.

Младежите се запознаха обстойно със задълженията на всякак конкретна позиция и добиха представа за дейността на Областния управител и екипите работещи в Областна администрация.

В края на работния ден на участниците беше връчен сертификат, който удостоверява участието им в програмата, подаръци от екипа на Областна администрация и много снимки за спомен от ползотворно прекарания ден.

 

Ваня Трингова
Връзки с обществеността
Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605567

 

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/