Новини

Областният управител Здравко Димитров посрещна в сградата на областна администрация представители на арменската общност

По случай  арменската  Коледа, днес, Областният управител Здравко Димитров посрещна в сградата на областна администрация представители на арменската общност .

В продължение на един час, г-н Димитров и гостите му, разговаряха за изминалите и предстоящи празници, за общото в българските и арменските традиции, засегнаха се болни теми за проблемите, които изпитват хората на бизнеса и тези на изкуствата.

На г-н Димитров беше предадено и предложението,   под негов патронаж, в Пловдив да изнесе концерт най-големият арменски филхармоничен оркестър „AGBU-SOFIA Chamber Orchestra”.

Г-н Димитров прие в близките дни да се срещне с ръководителите на оркестъра и да обсъдят идеята.

 В края на срещата гостите изразиха задоволство, че се срещат с Областния управител не само преди избори, но и след тях.  Пожелаха му да е все така енергичен и да взима само добри решения за развитието на областта и му подариха традиционни арменски сладкиши и известният в цял свят 10-годишен коняк „Арарат“.

[Best_Wordpress_Gallery id=“6″ gal_title=“Областният управител Здравко Димитров посрещна в сградата на областна администрация представители на арменската общност“]

Последна редакция на 16 август, 2016 в 20:59

Skip to content https://www.livechatalternative.com/